Folk

FOLK

Debat
3. december 2019

Gonorré

For 20 år fandtes kønssygdommen gonorré stort set ikke i Danmark. Nu er den kommet tilbage. På blot fem år er antallet af smittede fordoblet, og i 2018 gik 2.220 mennesker rundt med det, vi engang kaldte »en dryppert«.

Kondomer

Den dårlige nyhed om gonorrés comeback er tæt forbundet med den gode nyhed om, at hiv ikke længere er livsfarligt, vurderer Sex og Samfund. Unge er i dag mere bekymrede for uønsket graviditet end kønssygdomme og bruger derfor andre former for prævention end kondom.

AGF

Uden nogen sammenligning iøvrigt er fodboldklubben AGF også på vej tilbage. I årtier har klubbens fans været fanget i en ond cirkel af kolossale forventninger og enorme skuffelser. Men nu er klubben på vej op og ligger p.t. nummer tre i superligaen.

Jens Bjerg

Salling Fonden og rigmanden Henrik Lind lover at investere en halv milliard i et nyt stadion i Aarhus. Jens Bjerg fra Salling forklarer, at det bliver »smukt,« »banebrydende« og »i absolut verdensklasse« og lyder altså som en AGF-fan, der taler om næste års sæson.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her