Folk

FOLK

4. december 2019

Finanslov

I anledning af finanslovsaftalen helliges FOLK i dag til de mindre opsigtsvækkende oplysninger i budgettet. For eksempel at ’kvoteflygtninge’, ’styrkelse af KVINFO’ og ’Dyrenes vagtcentral’ alle figurerer under punktet ’øvrige initiativer’.

92-gruppen

For en udenforstående kunne det måske ligne, at Danmarks historiske europamesterskab i fodbold får særlig opmærksomhed på finansloven, men FOLK-skribenten vidste selvfølgelig, at det er Forum for Bæredygtig Udvikling (dannet i 1992), der får en million i 2020.

Mette Frederiksen

Der indføres en årlig »ulighedsredegørelse«. Piben har måske fået en anden lyd end dengang, den daværende beskæftigelsesminister m.fl. skrev i Politiken: »I 2012 er vores historiske hovedforpligtelse ikke at omfordele økonomisk fra rig til fattig.« Og dog. Det står ret langt nede.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Hans Ditlev Nissen
  • Eva Schwanenflügel
  • David Zennaro
  • Ejvind Larsen
Hans Ditlev Nissen, Eva Schwanenflügel, David Zennaro og Ejvind Larsen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu