Folk

FOLK

Debat
23. december 2019

Andrew Lloyd Webber

Juletid er filmpremieretid. Filmatiseringen af Andrew Lloyd Webbers ’Cats’ har været ventet med spænding, eller skulle man sige spinnen. I hvert fald har kritikerne været særligt nederdrægtigt kreative i deres MISfornøjelse over denne KATastrofe af en film.

Judi Dench

Skønt Tom Hoopers film er spækket med stjerner som Judi Dench, Ian McKellen og Taylor Swift, så er det tilsyneladende MISlykkedes at lave en troværdig film med mennesker klædt ud som katte. The Beat skrev: »’Cats’ – det værste, der er sket for katte siden hunde.«

Jennifer Hudson

Med reference til Andrew Lloyd Webbers kendte sang »Memory« – i filmen sunget af den ellers fantastiske Jennifer Hudson i rollen som katten Grizabella – skriver CNN’s Brian Lowry: »Cats leave behind a memory that’s best forgotten.«

Lone Nikolajsen

The Guardian skriver, at filmen for alle involverede er et karrieremæssigt lavpunkt og »a purr-fectly dreadful hairball of woe«. »A tail better left untold« skriver Variety. ’Cats’ har dansk premiere 1. juledag. Læs vores anmelders dom her i avisen på fredag.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her