Folk

FOLK

27. december 2019

FOLK

Jakob Ellemann

Blå Blok går ind i 2020 uden fælles fodslag. Forbløffende nok ser den nye oppositionsleder en vinderstrategi i dette. Til JP siger han: »Hvis vi nu hver især passer vores egen kiosk, så kan det være, at vi vil have større succes.«

Khashoggi

Fem mænd blev kort før jul dømt til døden for mordet på denne journalist og den efterfølgende bensavspartering af hans lig. Lysten til at være lejemorder for den saudiske kronprins må nu antages at være kølnet en kende.

Optimister

2019 kunne have været værre, noterer The Guardian i en evaluering af året, der går på hæld: Notre Dame kunne være brændt ned til grunden, Salvini kunne være kommet til magten i Italien, og en ny Golfkrig mod Iran kunne være brudt ud.

Licypriya Kangujam

2019 blev også året for de meget unge klimaaktivister. Denne kun otteårige indiske aktivist, der kendes som det globale syds Greta Thunberg, turnerede rundt i 21 lande og talte klimaets sag ved 60 internationale møder.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
  • David Zennaro
Eva Schwanenflügel og David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu