Folk

FOLK

Debat
6. december 2019

OB’ere

I dag er det 25 år siden, at fynboerne sendte kongeklubben Real Madrid ud af UEFA-cuppen med en 2-0-sejr på Bernabeu. De blåstribede har ikke givet os mange uforglemmelige oplevelser siden, men den her kan ingen tage fra dem.

Tim Ryan

Den amerikanske NFL-kommentator Tim Ryan er blevet suspenderet fra sit job. Grund: I et radioshow sagde han, at bolden er svær at se, når quarterbacken Lamar Jackson har den, fordi han har »mørk hud« og bærer en »mørk uniform«.

Onkel J

»Gik 1300 kilometer for at få sex,« lyder Ekstra Bladets overskrift til historien om en indisk tiger, som forskere har sat en GPS på og fulgt. »Jeg kørte engang til Aalborg,« skriver en bruger ved navn Onkel J i kommentarfeltet under artiklen.

Futte N

En bruger ved navn Futte N blander sig også i debatten under Tiger-artiklen: »Det er heller ikke nemt i Danmark at finde en sød dansk pige,« skriver Futte og fortsætter: »Det er som at finde en nål i en høstak.«

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her