Folk

FOLK

Debat
12. december 2019

Aula

Så oprandt dagen: Google har offentliggjort listerne over de mest googlede fænomener i 2019. Og i en utrolig demaskering af den moderne tilværelses absurditet er det mest googlede ord her til lands simpelthen »Aula«, afløseren for Forældreintra.

Master Fatman

Ellers er det død og kaos, der dominerer danskernes søgninger: »Rasmus Paludan«, »Anders Holch Povlsen«, »Luke Perry«, »Ole Stephensen«, »Master Fatman«, »Notre Dame«. Og et par politiske hits: »Kandidattest« og »Resultatet af EU-valget«.

Brownie

På listen over de mest hyppige søgninger i kategorien ’Hvad er den bedste …’ topper »brownie« lidt overraskende (er danskerne virkelig SÅ vilde med brownie?) Dernæst kommer »Campingpladser i Danmark«, »cookies« og »film på Netflix«.

Lady Gaga

På en amerikansk søgemaskine søger vi altså efter efter Netflix, brownie og cookies. Det endegyldige bevis på den totale amerikanisering er, at den mest googlede underholdning i 2019 var Lady Gaga og Bradley Cooper, der synger »Shallow«. Men den er også god.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her