Folk

FOLK

12. december 2019

Aula

Så oprandt dagen: Google har offentliggjort listerne over de mest googlede fænomener i 2019. Og i en utrolig demaskering af den moderne tilværelses absurditet er det mest googlede ord her til lands simpelthen »Aula«, afløseren for Forældreintra.

Master Fatman

Ellers er det død og kaos, der dominerer danskernes søgninger: »Rasmus Paludan«, »Anders Holch Povlsen«, »Luke Perry«, »Ole Stephensen«, »Master Fatman«, »Notre Dame«. Og et par politiske hits: »Kandidattest« og »Resultatet af EU-valget«.

Brownie

På listen over de mest hyppige søgninger i kategorien ’Hvad er den bedste …’ topper »brownie« lidt overraskende (er danskerne virkelig SÅ vilde med brownie?) Dernæst kommer »Campingpladser i Danmark«, »cookies« og »film på Netflix«.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
  • David Zennaro
Eva Schwanenflügel og David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu