Folk

FOLK

2. januar 2020

Macron

Velkommen til 2020, som i Frankrig bliver kritisk for præsidenten. I Macrons nytårstale var der ikke en flig af indrømmelse til de fagforeninger, der i uger har strejkelammet landet i kamp mod hans pensionsreformer. Nogen må knække.

Kim Jong-un

Dystre nytårsraketter forberedes i mellemtiden i Nordkorea, hvor moratoriet for a-våbenprøvesprængninger er opsagt. Fotosessioner med et orangehåret stabilt geni var altså ikke nok til at stemme den korpulente unge hersker mildere.

Christian Eriksen

Det såkaldte transfervindue er smækket op, og Danmarks dygtigste, men ofte ujævnt præsterende fodboldspiller sidder klar ved telefonen. Agenter fra Manchester United, Real Madrid og Juventus håbes at have nummeret på blokken.

T.S. Eliot

Det nye årtis første litterære nyhed er potentielt gigantisk. Hele 1000 breve fra sidste århundredes mest betydelige engelsksprogede poet til hans ’sjælelige fortrolige’, Emily Hale, er dukket op. Hun var muse, men var hun også kæreste?

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu