Folk

FOLK

Debat
4. januar 2020

Danske bankfolk I

Det har været et årti med en del skandaler i den finansielle sektor: bankskandaler, skandalen om udbytteskat og ikke mindst hvidvaskskandalen i Danske Bank. Faktisk har det været så skandaløst, at det kan være svært at finde ord. Men ikke for Danske Bank.

Danske bankfolk II

I denne uge skrev Danske Bank en nytårshilsen til sine kunder. Banken, som i det forgangne årti blev sigtet for overtrædelse af hvidvaskloven og stadig efterforskes i en af verdens største sager om hvidvask, skriver: »Farvel til gyldent årti – bliver det næste lige så godt?« 

Årets nytårstorsk

Ekstra Bladet uddelte i denne uge prisen som Årets nytårstorsk. Den har været uddelt siden 1977 og gik i år til lederen af partiet Stram Kurs, Rasmus Paludan, som vandt med flere end 13.000 personlige stemmer. Det er 3.000 flere end ved folketingsvalget i 2019. Tillykke. 

René Dif

Nu, hvor FOLK var inde på Ekstra Bladets hjemmeside, faldt vi over denne nyhed: »Rene Dif sælger sin lejlighed«, og selv om det ikke er en sag, Dagbladet Information almindeligvis ville skrive om, så rejser den en række interessante spørgsmål: Hvor skal René Dif nu bo? Hvad koster lejligheden? Og ud fra hvilke kriterier uddeles mediestøtten?

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her