Folk

FOLK

7. januar 2020

Golden Globe I

Natten til mandag blev Oscar-uddelingens grimme stedbror, The Golde Globes, uddelt. Og som det er blevet kutyme i Hollywood de seneste år, var der flammende politiske taler: Russell Crowe og Cate Blanchett talte om klimaforandringer …

Golden Globe II

Patricia Arquette talte om Trump og Iran. Michelle Williams om kvinders ret til abort. Sacha Baron Cohen svinede Mark Zuckerberg. Joaquin Phoenix nævnte industriel kødproduktion. Jared Harris advarede imod løgn i medierne.

Golden Globe III

Det var både smukt og helt forfærdeligt. Smukt, fordi det viser, at vi lever i en tid, hvor politisk engagement er cool – verden er i bevægelse. Og forfærdeligt, fordi man hele tiden sad med fornemmelsen af, at de politiske holdninger bare var en ny form for modetøj.

Golden Globe IV

De superrige stjerner, som lever i gated commuties, havde iklædt sig aktivismens retoriske gevandter, så de kunne signalere til deres egne, at de skam var progressive. Man forstår, hvis folk i Midtvesten får lyst til at give dem fingeren.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Thomas Tanghus
  • Maj-Britt Kent Hansen
  • Katrine Damm
Thomas Tanghus, Maj-Britt Kent Hansen og Katrine Damm anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu