Folk

FOLK

23. januar 2020

Korrumperede

Torsdag opgør den danske afdeling af Transparency International korruptionsniveauet i Danmark. Vil vi igen indtage en dukseplacering som verdens mindst korrupte land? Måske, men bemærk, at listen måler ’oplevet’, ikke konstateret korruption.

Selina Juul

Også i andre henseender gør Danmark sig positivt bemærket. Denne aktivist er således netop blevet kåret til Årets Europæer af magasinet Readers Digest (’Det Bedste’). Danskrusseren er en førende kraft i bekæmpelse af madspil.

Mette Frederiksen

I Jerusalem bivåner statsministeren og mange andre internationale statsledere torsdag en dyster højtidelighed i Yad Vashem, verdensmindecentret for Holocaust i Israel. I disse dage for 75 år siden blev Auschwitz befriet.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer