Folk

FOLK

24. januar 2020

Morten Messerschmidt

Dansk Folkepartis klimavækkelse ruller videre. »Beklager, hvis der er lidt larm på linjen lige nu. Det er, fordi jeg er ved at sætte min dele-elbil til opladning,« udtaler partiets klimaordfører helt casual, en passant, under et interview med Avisen.dk.

Ubestikkelige

Nok en gang topper Danmark Transparency Internationals liste over de mindst korrupte lande i verden. Det har hverken Britta-sagen eller de seneres års øvrige skandaler ændret på. Man får næsten det indtryk, at placeringen siger mere om de andre lande end om Danmark.

Bredskuldrede

Den rigeste procent af danskerne står i dag for en større del af Danmarks samlede skatteindtægter end for 25 år siden. 9,3 procent mod 6,5 procent i 1994. CEPOS mener, at de nye tal viser, at ulighedsdebatten er noget, »venstrefløjen har pisket en stemning op om«.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
  • Thomas Tanghus
  • Oluf Husted
Eva Schwanenflügel, Thomas Tanghus og Oluf Husted anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu