Folk

FOLK

Debat
25. januar 2020

Wozzy I

Danmarks største sportsstjerne, Caroline Wozniacki, er ude af Australian Open og har dermed spillet sin sidste professionelle tenniskamp. Miss Sunshine blev hyldet efter nederlaget, og hendes ægtemand, David Lee, som er tidligere basketballstjerne, skrev på Instagram:

Wozzy II

»Jeg glæder mig til det næste kapitel sammen, som bliver fyldt med god mad og vin, uendelige rejser og atletiske babyer«.

Det lyder sødt, men som kritiker af præstationssamfundet, føler denne avis sig forpligtet til at reagere og komme Kuno Sørensen fra Red Barnet i forkøbet.

Wozzy III

For det kan godt være, at Piotr Wozniacki havde held med at pace sin datter fra en meget tidlig alder. Men autoriteter på børneområdet som fx netsundhedsplejersken Helen Lyng Hansen (hende, der dukker op ved hvilken som helst internetsøgning om børn) fraråder forældrepres.

Wozzy IV

Det er meget muligt, at man kunne fremdyrke en fuldstændig overmenneskelig sportsstjerne ved at parre Lee og Wozniacki, men lov os nu lige, at I også støtter, hvis fremtids baby-Wozzy ikke gider sport, men hellere vil være lærer eller cyberkriger – dem er der brug for.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her