Folk

FOLK

8. januar 2020

Tavshedens mestre

Politikere og embedsmænd ynder at kritisere medierne for at fokusere for meget på proces og for lidt på substans. Men når en journalist henvender sig med et substantielt spørgsmål, er det bestemt ikke altid, de gider svare. Her er tre eksempler fra det seneste døgn.

Simon Kollerup

Mediet Finans beskrev tirsdag, hvordan der er »åbenlyse huller« i de nye hvidvaskregler. Køb af kunst til over 50.000 kr. skal nu udløse en hvidvaskkontrol i auktionshuset, men det gælder ikke for for eksempel designermøbler. Hvad logikken er, vil erhvervsministeren ikke svare på.

Mattias Tesfaye

Og så er der udlændingeministeren. I en ny rapport rejser Europarådets torturkomité hård kritik af forholdene i Udlændingecenter Ellebæk: Stedet »egner sig ikke til mennesker«. Desværre ønsker Tesfaye ikke at stille op til interview om sagen, oplyser TV 2.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
  • Katrine Damm
Eva Schwanenflügel og Katrine Damm anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu