Folk

FOLK

Debat
30. januar 2020

Sure kinesere I

Kineserne er sure på os og giver nu igen af samme skuffe som Jyllands-Posten. De seneste to døgn er karikaturer af Dannebrog væltet frem på det kinesiske internet, og intentionen med dem er klar: Danmark skal såres, hånes og fornedres og smage sin egen klamme medicin.

Sure kinesere II

Problemet er dog, at de kinesiske karikaturer ikke rigtigt gør nas. Et dannebrog med en stor lort på kan ikke provokere nogen. Ikke engang de allermest krænkelsesparate i Danmark gider holde pause fra deres pronominerdiskussioner med KUA-studerende og forsvare flaget.

Sure danskere I

Hvis kineserne virkeligt vil ramme os der, hvor det gør allermest ondt, så burde de i stedet hive de nuttede, buttede, bløde udlånspandaer Mao Sun og Xing Er hjem fra deres 150 millioner kroner dyre, Bjarke Ingels-tegnede knaldhytte. Det ville være en ydmygelse af rang.

Sure danskere II

Og vil de være endnu ledere og sætte kniven helt ind, så skal de trække støvsugersnablen ud af de danske svinestalde og holde op med at guffe tonsvis af bacon, griseører og flæskesteg. For hvis først svineeksporten ryger, skal der nok lyde et grisehyl af dimensioner.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Torben Lindegaard

@Lærke Cramon

Du må end ikke spøge med stop for svineeksporten til Kina - det er en frygtelig tanke.

Bjarne Bisgaard Jensen og Ejvind Larsen anbefalede denne kommentar