Debat
9. januar 2020

Bodil Jørgensen

En sjælden pinup stråler fra forsiden af Alt for Damerne. Det er den 58-årige prisbelønnede skuespillerinde, der bryder egne grænser ved at posere nøgen og således bearbejde kropskomplekser, der længe har naget.

Prins Harry

Den britiske tabloidpresse er i chok. På Instagram har prins Harry og hertuginde Meghan Markle meddelt, at de træder tilbage fra rampelyset. Kritiske medier har gjort livet i England for hårdt, og parret vil nu prøve lykken som økonomisk uafhængige i Canada.

Joaquin Phoenix

Det er ikke en joke. Skuespilleren Joaquin Phoenix insisterer på at bære den samme smoking til alle filmverdenens prisuddelinger i år.

»Denne mand er en vinder,« skriver designeren Stella McCartney på Instagram:

»Han vælger planetens fremtid.«

Martin Lidegaard

Should I stay or should I go. Den tidligere udenrigsminister kommer med et ægte radikalt udspil, det vil sige et forslag, som hverken er fugl eller fisk. Danmark skal have sine styrker ud af Mellemøsten, men kun delvis. Et grumset budskab er sikret.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her