Folk

FOLK

Debat
17. januar 2020

Christine Buhl Andersen

Nuværende direktør for Ny Carlsberg Glyptotek, Christine Buhl Andersen, overtager en af de vigtigste poster i dansk kulturliv, nemlig formandsposten i Ny Carlsberg Fondet. Fondet er formentlig den største indkøber af dansk kunst overhovedet og har en bestyrelse på tre medlemmer.

Marie Krarup I

DF’eren Marie Krarup har trukket sig fra partiets gruppeledelse, som hun ellers bare har været en del af siden valget for et halvt år siden. Den officielle begrundelse er, at hun gerne vil have bedre tid til at passe sine ordførerskaber. Krarups afløser bliver Liselott Blixt.

Marie Krarup II

Til Berlingske udtaler DF’s gruppeformand Peter Skaarup, at det er en udskiftning, som man kender det fra fodboldbanen. På Altinget kan man dog læse om, hvordan Marie Krarup på egen hånd lavede en undersøgelse af, hvor tilfredse folketingsmedlemmerne er med den faglige assistance.

Milena Penkowa

Ekshjerneforskeren Milena Penkowa har opgivet at få sin doktorgrad tilbage, fordi hun ikke fik bevilget fri proces til sin ankesag i Landsretten. Penkowa fik sin titel frataget i 2017, efter at hun i 2016 blev kendt skyldig i dokumentfalsk i forbindelse med sin forskning.

 

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her