Folk

FOLK

Debat
6. februar 2020

Nejsigere I

I 2010’erne lærte vi at sige nej. Vi fandt ud af, at vi ikke behøvede finde os i hvad som helst. Og selv om vi kun er få måneder inde i 2020, tør denne avis godt spå 2020’erne til at blive årtiet, hvor vi sætter masser af grænser og råber ’nej’ og ’buh’ til alt, der er lort.

Nejsigere II

Og det gælder ikke kun magtmisbrug, lange klamme fingre og CO2-udledning. Mindre kan bestemt også gøre det, og vi – det grænsesættende folk – kan netop fejre to fede nejer. Vi har nemlig sagt fra over for en undertøjsmastodont fra fortiden og lagt Victoria’s Secret på is.

Nejsigere III

New York Times har talt med 30 undertøjsmodeller og afsløret en kvindehadsk kultur præget af mobning og krænkelser, og nu gider ingen forbrugere gå med deres lortelingeri, som er produceret af gamle, klamme mænd og designet til at få alle kvinder til at se fede ud.

Nejsigere IV

Det andet nej er folkets dom over videodommeren VAR, som blev indført for at tekniksplaine dommerne i fodbold. For Premier Leagues seere har konkluderet, at VAR har gjort fodbold kedelig at se på. Vi går ikke op i objektivitet. Vi vil bare kunne brøle ’skandaledommer!’.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her