Folk

FOLK

22. februar 2020

Pete Buttigieg I

Udover at være Harvard-uddannet, veteran og pianist taler Pete Buttigieg også otte sprog. Op til dagens caucus i Nevada, sagde den unge kandidat »what happens in Vegas stays in Vegas« på – næsten korrekt – norsk. »Det som skjedde på Vegas, skal ligge der«.

Pete Buttigieg II

Hvis du tænker, at det i sig selv er besynderligt, at en mand fra Midtvesten kan tale norsk, så vent, til du hører hvorfor. Da han var i starten af 20’erne lærte Mayor Pete sig selv sproget for at kunne læse sin yndlingsroman, Erlend Loes Naiv. Super på originalsproget.

Pete Buttigieg III

Den handler om en ung, intelligent mand, som i et anfald af eksistentiel meningsløshed forlader universitetet og i stedet bruger sin tid på at kaste en rød bold op ad en mur. Han kommer også til USA, hvor han slår fast, at »amerikanere lader til at leve efter den simple teori, at en er bedre end to«.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu