Folk

FOLK

27. februar 2020

Isbjørneelskere

I dag markeres Den Internationale Isbjørnedag i Zoo i Valby, hvor en tre måneder gammel isbjørneunge for første gang præsenteres for offentligheden i selskab med sin mor. Hvad skal den hvide pelsguldklump hedde?

Kim Jong-un

Det allerede lukkede Nordkorea isoleres hermetisk efter en eksplosiv spredning af coronavirus i Sydkorea. Det er kritisk, for grænsen til Kina er også en livline, men landet står uden beredskab over for en smitte, der kan blive fatal.

Sonny Franzese

En af de længste karrierer i amerikansk kriminalhistorie er slut. I går sov denne 103-årige legendariske mafioso ind. Så sent som i 2011 blev han idømt otte års fængsel for afpresning. Han pralede selv af at stå bag hele 50 mord.

Anti-Greta

Klimakrisebenægter-bevægelsen har nu kørt sin egen karismatiske teenager i stilling imod Greta Thunbergs globale gennemslagskraft. Naomi Seibt hedder den 19-årige, der har en karriere som antiislamisk blogger bag sig.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu