Folk

FOLK

29. februar 2020

Plácido Domingo I

Den spanske tenor Plácido Domingo, der er genstand for mere end 20 anklager om sexchikane, nåede lige at sige undskyld og »tage det fulde ansvar« for sine handlinger, inden en række koncertsteder tog ham af plakaten.

Plácido Domingo II

I en spektakulær rygcrawl reagerede Domingo ved at præcisere, at selv om hans undskyldning var »dybfølt« og »inderlig«, skulle den ikke forstås sådan, at sangeren rent faktisk erkender at have gjort noget forkert.

»Jeg har aldrig opført mig aggressivt over for nogen,« sagde han.

Plácido Domingo III

Sådan kan ordet ’ansvar’ være svært at få helt greb om, hvis man er vant til at leve i en verden, hvor ens handlinger som regel ikke har konsekvenser. I USA har flere operahuse for længst lagt ham på is, men indtil nu har Europa – den gamle verden – været et helle for tenoren.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu