Folk

FOLK

Debat
13. februar 2020

’Bomber’ Harris

Det er i dag 75-året for det militært meningsløse, massivt morderiske og kulturelt destruktive bombetogt mod rokokobyen Dresden. Luftmarskalen, der gav befalingen, udtalte aldrig den mindste fortrydelse over denne krigsforbrydelse.

Søren Espersen

Nogle gange rækker almindelige gloser ikke. DF-ordføreren har nu beriget sproget ved erklære sig selv i ’atomchok’. Hans fortørnelse skyldes en SAS-reklamevideo, som punkterer myter om, hvad der skulle være typisk skandinavisk.

Bette Midler

Den venstredrejede komedienne er skuffet over Trumps demokratiske modkandidater. »I er alt for høflige! Politik er en kampsport, og I er oppe imod en diktator, der bruger beskidte tricks. Ind i ringen og giv ham klø!,« tweeter hun.

Lee Fang

En amerikansk undersøgende journalist tweeter i mellemtiden dette råd til Bernie Sanders: »Fald ikke i Corbyn-fælden. Drop al rituel venstrefløjsaktivistsnak og erklær dig som patriot – det kan arbejderklassen bedre kapere.«

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her