Folk

FOLK

Debat
17. februar 2020

Fodboldfolk I

Manchester City har fået en bøde på 225 mio. kr. for at bryde Financial Fair Play-reglerne, fordi den engelske fodboldklub med overlæg skulle have overdrevet sine sponsorindtægter. Ud over bødestraffen bliver klubben udelukket fra europæiske klubturneringer de kommende år.

Fodboldfolk II

Forståeligt nok har den nyhed ophidset en del fodboldfans i Manchester og omegn. Klubben selv oplyser, at den vil appellere dommen til Den Internationale Sportsdomstol (CAS) og skriver på sin hjemmeside: »Manchester City er skuffet, men ikke overrasket over udmeldingen fra UEFA.«

Fodboldfolk III

Også i Østjylland har weekenden bragt skuffelse og frustration hos lokale fodboldfans. Mange havde glædet sig til søndag, hvor AGF efter den lange vinterpause skulle have åbnet Superligaen med et lokalopgør mod Randers FC. Men kampen blev aflyst, fordi banen var for »sumpet«.

Fodboldfolk IV

Og det er da også træls at spille fodbold på en sumpet bane. Derfor er aarhusianernes store ambitioner om at bygge et nyt stadion kærkomne. I bedste aarhusstil bedyrede bestyrelsesformand Lars Fournais sidste år, at det kommende anlæg bliver »Nordens bedste fodboldstadion«.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her