Folk

FOLK

19. februar 2020

Morten Østergaard I

Som en protest mod symbolpolitik svømmede den radikale partileder sidste år fra Kalvehave til Lindholm. Nu forsøger han at overgå sig selv med en »klimamiddag-turné«. Første stop er i aften klokken 18 hos en familie i Bagsværd. En forhenværende Noma-kok står for maden.

Morten Østergaard II

Turneen indvarsler muligvis det vendepunkt, forskerne i årtier har skreget på. For som De Radikale skriver: »Hvis vi kan spise sammen, kan vi tale sammen. Og kan vi tale sammen, kan vi også løse fælles problemer sammen«. Hvorfor har ingen dog tænkt på det noget før?

Jens Jonatan Steen

Da en ekspert kritiserede Socialdemokratiets udlændingepolitik, søgte det ’uafhængige’ medie Pio aktindsigt i blandt andet lønbudgettet på hans projekt. Det er ikke intimidering, forsikrer chefredaktøren, bare et forsøg på at »blive klogere på«, hvad han forsker i. Godt forsøg.

Niels Ralund

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Thomas Tanghus
  • Eva Schwanenflügel
  • David Zennaro
Thomas Tanghus, Eva Schwanenflügel og David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu