Læserbrev

’Stå fast, Josephine Fock - trods smædekampagnen har du flertallets opbakning’

Det skader ikke Josephine Focks position her i Jylland, hvis hun tør hæve stemmen over for nogle af de festoriginaler, der hellere vil gøgle end at arbejde for en reel grøn omstilling, skriver Jens Frydendal (A) i dette debatindlæg
Debat
28. februar 2020

Sjældent har man set en seriøs avis som Information svælge så meget i anonyme kilder, som i forsøget på karaktermord på Josephine Fock den 22. februar. Valget af Josephine skete efter en grundig valgkamp med møder overalt i landet. Hvis valget ikke skete på et oplyst grundlag, må der ligge et ret tungt ansvar på de mange anonyme kilder, som avisen refererer til.

For hvis man i partiorganisationen har ligget inde med belastende oplysninger om Josephine Fock eller andre kandidater, var det vel rimeligt, at komme frem med dem før valget og ikke her bagefter. Oplysningerne kan naturligvis også stamme fra folk, der har set sig sure på Alternativet og nu ser chancen for at hævne sig.

På valgmødet i Viborg spurgte vi kandidaterne, hvordan de ville håndtere de festoriginaler, der har givet Alternativet et ry, som i hvert fald ikke fremmer partiets sag her i Jylland. Her var Josephine Focks udmelding klart mest troværdig.

Hvis hun som formand hæver stemmen over for eventuelle festoriginaler, vil det her på egnen gavne partiet. Vi ønsker en reel grøn omstilling og ikke så meget gøgl. Stå fast på det, Josephine, og lad dig ikke kyse af anonyme smædekampagner. Flertallet af medlemmerne står bag dig.

Jens Frydendal er medlem af Alternativet i Viborg

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Hej Jens Frydendal. Jeg er helt enig med dig - og mon ikke vi er et flertal af medlemmer, der har lige netop dén holdning :-)

Tak Viborg. Josephine er netop klar i mælet, og var forøvrigt den eneste af de 6 kandidater der sagde det var en fejl at foreslå Uffe som statsminister. Hun kommer over det. Men der skal nok skiftes ud på nogle pladser - lad os se

Jeg er efterhånden spændt på at opleve, hvad kvinden kan.
Traileren lover masser af action. Håber forestillingen bliver lige så god.

Morten Isaksen

I P1-debars “Fock eller Farvel?” Kan man høre to herrer, den tidligere pressechef og en anden med tidligere central placering, der lyder som to egocentriske og komplet selvoptagede størrelser, der ville kunne splitte ethvert nyopstartet projekt ad. Man kan ligefrem høre, hvordan deres sårede ego`er er brændsel for deres hævntørst. Det tjener på ingen måde Information til ære, at de bygger deres historie på sådanne kilder. Når man har hørt udsendelsen står det klart: hvor har der dog været brug for, lige nøjagtig en Josephine Fock, til at give dem et spark.