Folk

FOLK

Debat
4. marts 2020

Pave Frans

Katolikker over hele verden har været bekymrede, efter at deres 83-årige overhoved måtte aflyse sine aktiviteter på grund af sygdom. Nu er testresultaterne kommet. Paven har ikke corona. Han er bare forkølet. Priset være Gud.

Bernie Sanders

Kritikere mener, at den venstreorienterede senator fra Vermont splitter i stedet for at samle. Nu har de fået lidt at have det i. Den legendariske rapgruppe Public Enemy er i opløsning efter en disput om en støttekoncert for præsidentkandidaten.

Flavor Flav

Da det i sidste uge blev annonceret, at et af gruppens kernemedlemmer skulle optræde ved et Sanders-arrangement, understregede dette medlem, at kampagnen ikke kunne bruge Public Enemys navn og billede uden hans tilladelse. »Hey Bernie, don’t do this,« skrev rapperen.

Chuck D

Mandag reagerede gruppen så ved at fyre Flavor Flav. Han tænker mere på penge end politik, lyder beskyldningen fra hans gamle makker og medstifter, der tilføjer, at Flav ikke engang ville kunne kende forskel på Bernie og fodboldspilleren Barry Sanders. Feel the Bern!

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her