Folk

FOLK

26. marts 2020

Uffe Elbæk

Intet kan holde en sand projektmager uvirksom hen. Og aldrig er initiativer smukkere og mere lovende, end når de er vårgrønt nyundfangede. ’Frie Grønne’ hedder den gruppering, som fire eks-alternativister nu vil drive mod nye mål.

Holch-Povlsen

Bestseller-topchefen er angiveligt rigets rigeste mand, men pengene ligger bedst i mangemilliardærens lommer: Bestseller-koncernen vil ifølge Ekstra Bladet ikke betale husleje for sine 200 viruskrise-lukkede butikker i Danmark.

Virksomhedsejere

Uvist er det dog, om den påholdende Holch-Povlsen var en af de 10.000 betrængte virksomhedsejere, der i går måtte hænge på i onlinekøen på virksomhedsguiden.dk for at søge statslig lønkompensation til hjemsendte ansatte.

Prins Charles

Storbritanniens 71-årige tronfølger blev i går meldt smittet med coronavirus. Royale tilhører en særlig udsat risikogruppe, idet en af deres vigtigste funktioner er at rejse rundt og trykke diverse honoratiores i hånden.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
  • Thomas Tanghus
  • Eva Schwanenflügel
David Zennaro, Thomas Tanghus og Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

David Zennaro

Er det ikke ham, som vil bygge det der enorme tårn i Brande? Så tror da pokker, at der ikke er råd til husleje andre steder.