Folk

FOLK

31. marts 2020

Jair I

Twitter slettede søndag to videoer fra den brasilianske præsident Jair Bolsonaro, hvor han står tæt med sine tilhængere på gaden og fortæller, at de bare skal gå i gang med at arbejde igen: »Brasilien kan ikke stoppe, så ender vi som Venezuela.«

Jair II

Det blev for meget for Twitter, som har strammet sine retningslinjer for at undgå, at forkert information om coronavirussen spreder sig. Not cool, Jair. Et andet sted på Twitter (hvor meget af vores sociale liv nu foregår) fik Helle Thorning-Schmidt ørerne maskinen.

Helle I

I forrige uge var Helle i Malaga, så var hun i København, og nu er hun så i London for at fejre svigerfars 78-årsfødselsdag. Hendes mand, Stephen Kinnock lagde et lille billede op, hvor parret sidder foran hans forældres hus i London med nogle meter imellem sig.

Helle II

Men hey, det der »er ikke en strengt nødvendig udgang«, skrev politiet fra South Wales, hvor Kinnock er valgt, i en kommentar til billedet. »Vi har alle vores rolle at spille i denne situation, og vi opfordrer dig til at følge regeringens retningslinjer.« Not cool, Helle.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu