Folk

FOLK

1. april 2020

Trine Bramsen I

Så er også forsvarsministeren rykket i felten med et lovforslag under coronakrisen: Frivillige befalingsmænd i Hjemmeværnet kan fortsætte, selv om de fylder 60 år. Den generelt forbedrede sundhedstilstand angives som en af årsagerne til at afskaffe aldersgrænsen for søndagssoldaterne.

Trine Bramsen II

Hjemmeværnets grå guld besidder ifølge ministeren ofte specialviden, som tager år at opbygge. Så fremover vil det alene være en befalingsmands evne til at varetage sin stilling, der afgør, om vedkommende kan fortsætte på sin post. For alle os andre lyder det betryggende.

Trine Bramsen III

Ministerens aktuelle lovforslag ligner en rigtig vindersag. Selv om L 138 har været sendt i høring hos flere end 30 høringsparter, er der ingen kritik. Højst en høflig gaben som i svaret fra Dansk Arbejdsgiverforening: Sagen falder uden for DA’s virkefelt, derfor ingen bemærkninger.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
  • Poul Anker Sørensen
David Zennaro og Poul Anker Sørensen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu