Folk

FOLK

11. marts 2020

Peter Seier Christensen

Hvis nogen har glemt det, fik Nye Borgerlige valgt disse fire MF’ere. Christensen er nok lidt mindre i tv, men dog medstiller af et beslutningsforslag om at afskaffe subsidiering af økologisk landbrug. Ud over ønsket om mere fri konkurrence er baggrunden angiveligt hensynet til klimaet.

Lars Boje Mathiesen

Denne politiker påtog sig rollen at forklare forskellen mellem DF og NB: DF vil gøre det muligt at fravælge halalfødevarer på for eksempel sygehuse. Men danskerne skal ikke bede om at blive fri for at spise »islamisk velsignet mad«, mener Mathiesen, der ser det som et gigantisk knæfald for islam.

Mette Thiesen

Danmark har ikke brug for flere internationale konventioner, men derimod langt, langt færre, mener NB. Danske familier tager nemlig børns rettigheder alvorligt, og at inkorporere FN’s Børnekonvention i dansk ret er den helt forkerte vej at gå, siger Thiesen, der selv er mor til to.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Katrine Damm
  • Eva Schwanenflügel
  • Maj-Britt Kent Hansen
Katrine Damm, Eva Schwanenflügel og Maj-Britt Kent Hansen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Jeg ved godt, at en del mener, at der ikke er meget sjov ved at læse Den mindst ringe, men det hænder dog, at der er lidt sjov - og selv vores Store M lavede fileme en joke forleden - respekt! ;-D