Folk

FOLK

Debat
13. marts 2020

Slavoj Žižek

Virusverdenskrisen kalder de førende samtidsdiagnostikere til tasterne. Informations slovenske husfilosof konkluderer i en kronik bl.a., at hele vores kropsgestik må ændre sig – vi må f.eks. lære at holde fingrene fra egen næse.

Niall Ferguson

Den engelske historiker ser i disse dage apokalypsens fire ryttere ride i det globale landskab: Pestilens (coronapandemi), krig (Syriens blodbad), sult (græshoppesværme ødelægger afrikansk høst) og massedød (resultatet af de foregående).

Tom Hanks

Første Hollywood-berømthed meldes nu coronavirussmittet. Via Twitter skriver stjernen stoisk, at han »vil tage én dag ad gangen«. Ufrivillig selvisolation kender han allerede fra rollen som en moderne Robinson Crusoe i ’Cast Away’.

Mette Hjermind

Virussmitten synes også at have inficeret det hjemlige politiske liv og endda at være i omløb på Christiansborg – i al fald er DF-folketingsmedlemmet her nu gået i hjemmekarantæne med alle symptomer på et udbrud. God bedring.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her