Folk

FOLK

Debat
17. marts 2020

Trump I

Den amerikanske præsident og hans regering har ifølge flere kilder forsøgt at betale et tysk medicinalselskab for at udvikle en vaccine mod coronavirus, som skal være forbeholdt amerikanere. Hvis man var i tvivl om, hvad America first betyder, så er man det ikke længere.

Trump II

Mandag opfordrede den amerikanske præsident på Twitter gud til at velsigne USA. Selv om Trump i sidste uge fik kritik for sin håndtering af coronapandemien, er det godt at vide, at han nu er i dialog med sin nærmeste rådgiver og har bedt ham gøre det nødvendige. 

Ulf Pilgaard

Det er velkendt, at selv de mest alvorlige nyhedsudsendelser skal afsluttes med et muntert indslag: storken er landet, de første krokus er kommet frem og så videre, men det var alligvel modigt, at DR efter pressemødet fredag sendte Cirkusrevyen fra 2015.

Hamstrere

Man skal som bekendt tro på det bedste i folk, men det er alligevel svært, når de personer, som onsdag aften i sidste uge hamstrede ris og toiletpapir, dagen efter afleverede varerne tilbage, fordi de havde indset, at de gjorde det forkerte. Måske gad de bare ikke spise så meget ris.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her