Folk

FOLK

Debat
2. april 2020

Theresa Scavenius

Hvor går grønne fyrtårn hen, når grønne partier går i opløsning? Den vragede formandskandidat smækker i en udmeldelseserklæring med døren og erklærer sin »skuffelse og sorg« over Alternativets uansvarlige og uskønne selvskade.

Thulesen Dahl

Åbent baglandsoprør truer nu DF’s engang så uantastelige rorgænger. Partirødder i Østjylland vil af med topstyringen og kræver hovedbestyrelsen udvidet, skriver Ekstra Bladet. Baglandsoprør kan være dødbringende, som Lars Løkke ved.

Formummede

I Østrig påbydes det nu butikskunder at bære masker som coronasmitteforebyggende tiltag og butikker at stille sådanne til rådighed. Der forlyder dog intet om, at det østrigske forbud mod at bære burka og niqab skulle være suspenderet.

Boris Johnson

Karantæneisoleret i Downing Street 10 må den ellers så kry britiske premierminister nu overveje, om ikke det i lyset af de pandemisk udløste økonomiske ulykker var bedre at udskyde deadline for Brexit-transitionen et par år endnu.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Torben Lindegaard

@Niels Ivar Larsen

"Boris Johnson
Karantæneisoleret i Downing Street 10 må den ellers så kry britiske premierminister nu overveje, om ikke det i lyset af de pandemisk udløste økonomiske ulykker var bedre at udskyde deadline for Brexit-transitionen et par år endnu."
citat fra artiklen

Nej - Nej - Nej .... ikke mere Brexit snak op af stolper og ned af vægge.

Ud med de briter .... og slut med al det Brexit-ævl.

Hvis en senere generation af briter ønsker at genindtræde, så skal de være så hjerteligt velkomne; men ikke de første 20 år - nu må vi videre.