Folk

FOLK

3. april 2020

Provinsens epicenter I

At sjællænderne er hårdest ramt af corona, er ikke nogen nyhed. Men at Herning stryger ind på andenpladsen med den næsthøjeste andel smittede pr. indbygger, er måske mere overraskende. Ingen ved, hvorfor Herning er blevet provinsens epicenter, men teorierne er gode.

Provinsens epicenter II

På sociale medier peger herningensere selv på alt fra en bestemt benzinstander til en særligt populær massageklinik. Blandt de mere plausible forklaringer er, at herningensere elsker at stå på ski. Ikke langrend, men fuld fart og shots i Alperne med corona on the side.

Provinsens epicenter III

En anden forklaring, som florerer på Facebook, er, at alle smittede hinanden i Bilka, da Mette Frederiksen lukkede landet, og uldjyderne strøg af sted for at hamstre toiletpapir, frossen cordon bleu og mælkesnitter, mens de hostede og harkede på hinanden for at komme først.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Thomas Tanghus
  • David Zennaro
Thomas Tanghus og David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu