Satire

FOLK

Debat
4. april 2020

Hjemmearbejde I

»The Revolution Will Not Be Televised,« sang Gil Scott-Heron. Men måske vil den udspille sig i primitiv, pangfarvet 3D-grafik i Nintendos onlinespil Animal Crossing, der handler om at indrette en ø til antropomorfe dyr og interagere med andre spillere på andre øer.

Hjemmearbejde II

Ligesom mange af os andre er demokratidemonstranterne i Hongkong nemlig tvunget til at arbejde hjemmefra. Det betyder, at dele af det sædvanligvis supernuttede spilunivers nu er plastret til med politiske slagord, satiretegninger og små dyr med tildækkede ansigter og sort-gule protestoutfits.

Lige, men adskilt I

I Peru må ingen gå ud, medmindre det er strengt nødvendigt. Mænd må imidlertid handle eller gå på apoteket mandag, onsdag og fredag, mens kvinder kan gå ud tirsdag, torsdag og lørdag. Søndag bliver alle hjemme. Det er uklart, om de nonbinære overhovedet kommer ud.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her