Folk

FOLK

Debat
21. april 2020

Markus Söder

Bayerns ministerpræsident, favorit til at afløse Merkel, påbyder nu lokalpatriotiske mundbind: Tanken er, at de skal være med blå og hvide skaktern, delstatens farver, som får bæreren til at ligne omvandrende øltelte.

Thulesen-Dahl

Coronakrisens undtagelsestilstand har styrket sammenhold og fællesskab, men gjort det sværere at holde kog i den fremmedfrygt, som er højrepopulisternes livsblod. Mandag måtte Dansk Folkeparti notere sin laveste tilslutning i 19 år.

Magtens Korridorer

Danskrockbandet her skal forsøge at peppe årets store virtuelle 1. maj-fest op. Onlinearrangementet, der vil vare en time, er organiseret af Fagbevægelsens Hovedorganisation som et noget specielt 130-årskampdagsjubilæum.

Mette Frederiksen

Arrangørerne oplyser, at de også har inviteret statsministeren til at holde tale, men endnu ikke fået svar. Hele Danmarks Mette er som kriseforvalter blevet superfolkekær, og intet virtuelt hylekor er inviteret, så mon ikke, hun siger ja?

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her