Folk

FOLK

Debat
7. april 2020

Dorph

Når krisen står for døren, er det vigtigt at stå sammen. Selv på afstand. Så nu har gode danske kræfter som Dan Rachlin, Anders Bircow, Szhirley, Jes Dorph, Julie ’fra blå øjne’ Rugaard og Hans Pilgaard set over Atlanten og fået en idé.

Lennon

Over there har en gruppe kendisser nemlig lavet en sing-along-coronafællessang, hvor navne som Natalie Portman, Will Ferrell og Mark Ruffalo filmer sig selv, mens de sammen a capella synger den officielle nationalmelodi Imagine af John Lennon.

Pilgaard

Videoen har fået flere millioner views, og det har inspireret de danske kendte: De synger også Imagine. Nogle er i sommerhus, andre ligger i sengen (Hans Pilgaard er vist på Færøerne?). Men af uransagelige årsager er den danske video slet, slet ikke gået viralt. Slet ikke.

Holst

På Information har corona sat vores morgensang på pause, men inspireret af Bircow og co. vil FOLK nu tage initiativ til en virtuel morgensang, hvor avisens skribenter på afstand synger Sang Om Merværdi af Danmarks svar på John Lennon, Benny Holst. Mon ikk’ det bliver et viralt hit. Det tror vi nok.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her