Folk

FOLK

Debat
14. april 2020

Anthony Fauci

USA’s præsident, Donald Trump, er berygtet for kun at omgive sig med jasigere og sykofanter. Endnu lytter han til nationens chefepidemiolog i kampen mod corona, men næppe længe: I går delte han et tweet med hashtagget #FireFauci.

Australiere

Omsider har de sidste naturbrande down under raset ud, og nu myldrer spirer frem fra asken. Naturens cyklus går sin gang. Men bliver så store brande som de seneste måneders ny norm, kan vegetationen ikke komme sig, advarer forskere.

Julian Assange

Uvist er det, om mesterwhistlebloweren udleveres til USA, men i går kom det frem, at han i løbet af sin syvårige selvforskansning på Ecuadors ambassade er blevet far til to sønner. Mor til disse er hans advokat, Stella Morris.

Lars Løkke

Påskens mest mystiske genopstandelse tilkom utvivlsomt den detroniserede partiformand og eksstatsminister, der rejste sig fra elefantkirkegården og i dag tegner den skarpeste opposition imod regeringens coronavirussvar.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her