Klumme

I Karens have fejres dronningens fødselsdag ved, at hun beskærer roserne

Beskærer man sine roser på dronningens fødselsdag, er man nogenlunde sikker på, at nattefrosten er ovre. Huskereglen holder også i år, uanset de stigende temperaturer og klimabenægtende fødselsdagsbemærkninger, skriver journalist Karen Syberg i denne klumme
Dronningen tror ikke, at klimaforandringerne kun er menneskeskabte, for klimaet har jo altid ændret sig, som hun funderer. 

Dronningen tror ikke, at klimaforandringerne kun er menneskeskabte, for klimaet har jo altid ændret sig, som hun funderer. 

Ólafur Steinar Gestsson

Debat
20. april 2020

Dronningen fyldte 80 år den 16. april, og det fejredes med både hyldestinterview og kritik af det, hun sagde i dem. Selv plejer jeg at fejre dronningens fødselsdag ved at beskære roser. Det er nemlig en dejlig nem huskeregel: beskær roser på dronningens fødselsdag, for her er man nogenlunde sikker på, at nattefrosten er ovre.

Dronningen tror ikke, at klimaforandringerne kun er menneskeskabte, for klimaet har jo altid ændret sig, som hun funderer. Det kan hun så mene, hun er ikke den eneste klimafornægter, der henholder sig til tro og mavefornemmelser, hun har eksempelvis følgeskab af USA’s tåbelige præsident.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Jeg hader blæst, det gør mig virkelig muggen, og jeg nedstammer endda fra det nordjyske og hedder ovenikøbet også Kirk, men jeg har alligevel ikke noget blæse-fiskergen.
- Ligeledes gør Margrethes klimaudtalelser mig også ganske muggen betrækket, og synes, som en udtalte, det kunne hun godt have ladet være med.

Maj-Britt Kent Hansen

Her er "nymferne" fra vandet ved Christianshavns Vold som altid ankommet planmæssigt: 10. april. Men i år er der flere af dem og de er større. De sidder på vinduerne i store antal og er ganske uanfægtede af den stive kuling, der altid er udenfor langs husmuren. Vestenvind? Aldrig i livet. Det stik modsatte: Kraftig østenvind fra Øresund.