Folk

FOLK

Debat
4. maj 2020

Saxofonkriger

Den lille flok Stram Kurs-medlemmer, der fejrede 1. maj i Fælledparken, fik ufrivilligt akkompagnement af en nærgående saxofonist, der havde sat sig for at overdøve deres snak. På saxofonen havde han monteret et orange plasticrør og en flamingobøtte, der forstærkede hans trutten.

Hattebærere

Da eleverne på en skole i den kinesiske by Hangzhou i sidste uge vendte tilbage, startede de med at lave hver deres afstandshat af pap med vinger på en meter stikkende ud på begge sider. Lignende hatte blev båret af embedsmænd i Song-dynastiet for, at de ikke skulle hviske.

Togførere

Ifølge netmediet A4 Arbejdsliv vil DSB ikke lade togførere bære mundbind, når de tjekker billetter og hjælper passagerer af og på. Det kan dårligt udføres på to meters afstand, men DSB afviser mundbind, fordi de ønsker, at togpersonalet har et så ensartet udtryk som muligt.

Elon Musk

Fredag tweetede manden bag Tesla og det private rumfartselskab SpaceX, at kursen på Tesla-aktier er for høj. Det fik firmaets værdi til at falde med 96 milliarder kroner, men skabte også et nyt problem, idet New Yorks børs tidligere har forbudt Elon Musk at tweete om firmaets værdi.

 

 

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her