Folk

FOLK

Fie Laursen beviser igen, at hun er en genial forretningskvinde
23. maj 2020

Fie Laursen I

Har du 7.500 kroner, du ikke ved, hvad du skal stille op med, så kan du lige nu købe influenceren Fie Laursens brugte trusser. Det annoncerer hun på sin Instagramprofil, hvor hun opfordrer sine følgere til at købe medlemskab til en hjemmeside for sugerdating.

Fie Laursen II

Ved du ikke, hvad sugardating er, så tænk det bare som et pænere ord for prostitution. Dealen er i hvert fald, at »hvis hverdagen føles lidt kedelig og grå«, som Fie Laursen formulerer det, så kan du gå på date med vamle mænd og få penge og Gucci-tasker for det.

Fie Laursen III

Men hjemmesiden kan også bruges til videresalg af brugt undertøj. Og her viser Fie Laursen, at hun er en genial forretningskvinde. Hun køber et par trusser – lad os sige i H&M til 49,95 – går rundt med dem på i en times tid, pakker dem i en konvolut og sælger dem dyrt.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
  • Katrine Damm
  • David Zennaro
Eva Schwanenflügel, Katrine Damm og David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu