Folk

FOLK

Afsked udskudt: Uopslidelige Ulf Pilgaard vil takke af med bragende farvelbifald
26. maj 2020

Ulf Pilgaard

Afskeder bør ske med manér: Årets cirkusrevy skulle være slutfinale for den høje 79-årige komiker, men må coronaaflyses. I 2021 bliver alt igen, som det plejer: Ulf stiller op, som han har gjort siden 1986. Applaus for det.

Revygæster

Årets sommerrevyer er i almindelighed underdrejet af corona, så grinene i dronningeriget bliver mindre højlydte i år. Applaus til Randers- og Esbjerg-revyen, der vil skulle levere næsten hele morskaben – til sensommer.

AGF-supportere

’De hviie’, som ifølge trofaste fans står lige på tærsklen til storhed, kan fra 2026 brillere under nye rammer: Investorer, herunder Aarhus Kommune, vil bygge et nyt stadion til afløsning for Ceres Park – og uden løbebane.

Mette Bock

Den tidligere LA-kulturminister, der ikke blev valgt ind i Europa-Parlamentet for et parti, der dømmes ude i meningsmålinger, melder nu ud med ny karriereplan: Hun vil være præst og kan akkurat nå fem års virke før pensionen.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu