Folk

FOLK

Danmarks ledige kan endelig komme tilbage til deres jobcentre. Måske endda rigtig tit, for jobcentrene skal stadig gennemføre den halve million samtaler, der ikke kunne gennemføres under nedlukningen
28. maj 2020

Ledige

Så er jobcentrene åbne igen. Fra onsdag skal ledige igen være aktivt jobsøgende, sende ansøgninger, tage imod henviste job og holde deres cv’er på jobnet opdateret. I Region Hovedstaden og Region Sjælland vil samtalerne med de ledige til at begynde foregå online.

Jobkonsulenter

Hvis loven skal overholdes, kommer der til at være rigeligt med møder for de ledige og deres jobkonsulenter. Efter nedlukningen er jobcentrene over 500.000 samtaler bagud i forhold til lovkravene. Samtidig er der kommet 50.000 nye ledige til. KL håber på dispensation.

Frugtplukkere

Ledige briter opfordres til at søge sæsonarbejde som frugtplukkere i en kampagne, som de britiske myndigheder står bag. Kampagnen ’Pick for Britain’ skal forhindre frugt og grønt i at rådne uplukket op, nu hvor coronarestriktioner gør det umuligt at hyre udenlandsk arbejdskraft.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
  • Eva Schwanenflügel
David Zennaro og Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer