Satire

FOLK

Debat
9. maj 2020

Socialdemokrater

Socialdemokrater elsker fodbold. Det lader til at være besluttet på et gruppemøde for nogle år siden, da partiet indledte Operation Forloren Folkelighed. Joy hører ’Absolute Music’, Henrik Sass holder af linedance, men alle sosser elsker fodbold. Og kan du så få den Brøndby-trøje på, Morten Bødskov!

Frank Jensen

Puha. Både fodbold-EM og Tour de France kommer til København næste år. Efter krav fra arrangørerne så det ellers ud til, at S-borgmester Frank Jensen ville ende i en slags folkelighedens ’Sophies valg’. Cykelløb eller fodbold? Hele operationen kunne være endt på gulvet.

Mette F. I

Superligaen åbner igen, for som Mette Frederiksen sagde onsdag, har vi »behov for, at der bliver spillet noget fodbold igen. Det bliver ikke med tilskuere og en kold fadøl, som vi, der godt kan lide at gå på stadion, kender det«. Museerne forbliver lukket for nu. Der er wants og needs.

Mette F. II

Sidste år fik hun reglerne galt i halsen, da hun spåede, at landsholdets kvalkamp mod Schweiz ville ende i forlænget spilletid, hvilket var teknisk umuligt. Bizart begik hendes forgænger, Helle T, præcis samme fejl 2017. Det er bare ikke nemt at vriste sig fri af de lærdes tyranni.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her