Folk

FOLK

Josephine Fock forsøger at slippe af med Alternativets allersidste vælgere
16. maj 2020

Alternativister I

Iført en slipsesløjfe i panggrønne pailletter sendte Josephine Fock under torsdagens partilederdebat et klart signal om, at Alternativet fortsat er et gakket og 00’er-hipt parti. Også efter Uffe Elbæk, Niko Grünfeld og resten af kaospiloterne har meldt sig ud.

Alternativister II

Med et forslag om at lade de unge køre studenterkørsel uden alkohol leverede Fock et ærligt forsøg på at skræmme Alternativets sidste ti vælgere væk. På twitter beklagede Ungdomspartiet sig over meldingen, hvorefter Uffe Elbæk svarede: »I skal da bare give den maks gas«.

Alternativister III

Fock måtte også se sig præciseret af en samlet folketingsgruppe, da Torsten Gejl gik på twitter og blandede sig. Fock frygtede, at kørslen ville blive helt aflyst og foreslog derfor et kompromis, forklarede Gejl, inden han slog fast, at partiet går ind for studenterkørsel »MED druk«.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
  • David Zennaro
Eva Schwanenflügel og David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu