Klumme

Man bliver så træt, når Naser Khaders ’DR Nordkorea’-tweet kan blive breaking news

’DR Nordkorea’ tweetede Naser Khader om et DR-indslag med skolebørn, der flagede for statsministeren. Dagen efter var den ’massive kritik’ på forsiden af bt.dk. Det er trættende, at der ikke skal mere en tre tweets til, før noget inderligt ligegyldigt er breaking news, skriver mediejournalist Lasse Jensen i dette debatindlæg
Statsminister Mette Frederiksen besøger Stolpedalskolen i Aalborg, mandag 18. maj 2020. Det bragte 21 Søndag på DR forleden. Et tweet fra Naser Khader om indslaget ender med at blive BT.dk’s hovedhistorie.

Statsminister Mette Frederiksen besøger Stolpedalskolen i Aalborg, mandag 18. maj 2020. Det bragte 21 Søndag på DR forleden. Et tweet fra Naser Khader om indslaget ender med at blive BT.dk’s hovedhistorie.

Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Debat
27. maj 2020

Det var Sundhedsstyrelsens direktør, Søren Brostrøm, der i et interview besvarede et spørgsmål om mediernes coronadækning ved blandt andet at sige, at han indimellem havde fornemmelsen af, at man ledte efter håret i suppen.

Forleden leverede 21 Søndag på DR så et 18 sekunder langt hår i suppen, som mange fik i den gale hals.

Det var en kort billedsekvens, hvor statsministeren bliver begejstret modtaget af en skoleklasse i sin egen Aalborg-valgkreds, hvor børnene hyldede regeringschefen med flag i en velindstuderet koreografi.

De veltrænede aalborgensiske skolebørn gav genlyd. Indslaget varede 11 minutter – 660 sekunders helt traditionelle billeder, speak og politikerudtalelser. Men det var de 18 sekunder, det kom til at handle om.

BT.dk’s hovedhistorie mandag formiddag fik denne overskrift:

»Mette Frederiksen-indslag får massiv kritik: ’DR Nordkorea’«.

Citatet kom fra et tweet fra Naser Khader (K), der skrev: 

»DR Nordkorea – synd for børnene.« 

Hans partifælle Rasmus Jarlov tweetede fra sin sygeseng, at indslaget var »et lavpunkt i dansk pressehistorie«.

Senere tweetede Jarlov et link til Lars Løkke-begejstrede dannebrogsviftende børn i Ringkøbing med en sarkastisk bemærkning:

»Venstre TV lavede også for fem år siden et hyldestindslag om Løkke, som besøgte en skole, og så er det da helt naturligt, at DR gør det samme for Mette Frederiksen. Er det ikke det, vi har public service til?«

Han nævnte ikke, at der var fortilfælde fra tv – men det gjorde andre twitterbrugere, der linkede til TV 2 Fyn, der bragte et tilsvarende indslag om Lars Løkke, der besøgte begejstrede flagende børn i maj 2019.

Cepos’ direktør, Martin Ågerup, skrev på Facebook, at indslaget var det ukritiske statsmedies hyldest til statsministeren. Hvem havde arrangeret det, spurgte han. Lærerne eller måske DR’s journalist? DR-redaktør Thomas Falbe afviste pure, at DR stod bag.

Det 11 minutter lange indslag handlede om Mette Frederiksens håndtering af coronakrisen. Udgangspunktet var kontrasten mellem, at oppositionen i hårde vendinger kritiserer Mette Frederiksen for egenrådighed og lukkethed, mens 70 procent af danskerne bakkede op om hende ifølge en Epinion-undersøgelse.

Indslaget var helt traditionelt opbygget. Statsministerens håndtering af coronakrisen blev beskrevet. DF’s Kristian Thulesen Dahl og den radikale Morten Østergaard fremførte deres kritik – de optrådte hver fire gange i indslaget. Venstres formand, Jakob Ellemann-Jensens, kritik hørte vi på lyd. Mette Frederiksen svarede på kritikken med et politisk ikkesvar, hvor hun roste folkestyret, det politiske samarbejde og den brede politiske opbakning til genåbningsplanerne. Der var, forstod man, ikke noget at komme efter.

Twitter-nyheder

Bølgerne går højt på de sociale medier. Helt efter den efterhånden trættende kogebog. Der startes en tråd med en oppustet, skarpvinklet, klart politisk tilkendegivelse. Vennerne dominerer som regel med opbakning og udbygning. De modsatte synspunkter sparkes ind, og der opstår kun yderst sjældent en meningsfuld dialog.

Men hvis synspunkterne indeholder nok konflikt og trådene er lange nok, er det breaking news, som traditionelle medier synes er nyhedsværdige. Kritik fra tre til fire kendte navne bliver til »massiv kritik«.

DR’s kameraperson filmede det eneste farverige, der skete på en ellers dødkedelig statsministertur. De redigerende skulle sætte billeder på Epinions meningsmåling.

Nogen havde selvfølgelig sat det i scene. Måske bare fordi lærerne syntes, at børnene skulle aktiveres mellem alle turene til håndvasken. Ligesom børnehavepædagogerne på Fyn skabte et event, da den tidligere statsminister kom på besøg. Nu er der ingen tvivl. DR er rød! TV 2 er blå!

Det værste er næsten, at de skingre kritikere undervurderer seernes intelligens. Mon ikke den gennemsnitlige seer er klogere, end Jarlov og Khader anser dem for at være. Arrangerede og opstillede hyldester til toppolitikere er der kun meget få, der opfatter som andet end netop det – arrangerede.

18 sekunder med børn, som Mette Frederiksen syntes var åh så søde, rystede ikke nationen. Kønt var det ikke, men det var i den store sammenhæng inderligt ligegyldigt.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Gu' ved hvad konservative a la Frederiksberg-typer (Connie Hedegaard m.fl.) siger til at være i parti med en trojansk hest fra Nye Tarvelige.

Anina Weber, Eva Schwanenflügel, Elisabeth Andersen, Per Klüver, Inger Jensen, Ole Frank, Ejvind Larsen, peter juhl petersen, John Damm Sørensen, Marianne Stockmarr, Susanne Kaspersen, Erik Karlsen, Jens Ole Mortensen, søren ploug og Bjørn Pedersen anbefalede denne kommentar

Stående applaus fra lærere til udskældte elever: Vi støtter deres ytringsfrihed. Liberale værdier på skoleskemaet efter Nordkoreas Undervisningsminister Merete Jung-Riisagers besøg på Ørestad Gym.

Anina Weber, Eva Schwanenflügel, Per Klüver, Arne Lund, Ole Frank, Malan Helge, Ejvind Larsen, Marianne Stockmarr, irandi.p@citypressekontor.dk Pedersen, Jeppe Lindholm, Susanne Kaspersen, Torben Bruhn Andersen, søren ploug og Lene Krathmann Pedersen anbefalede denne kommentar
Bjørn Pedersen

Nordkoreanske tilstande? Snarere amerikanske tilstande her, hvor alt skal over-politiseres, alt skal være bombastisk, hyperbolsk og hvor ens modstandere mindst er Kommunister/Fascister og børnene her da mindst må være lig Hitler-Jugend. Mindre kan naturligvis ikke gøre det. Jo mere skinger, hysterisk og overdrevent en anklage, jo bedre, ikke?

Fat dog at public service ikke handler om at det er jeres borgerlige "menneskeret" kun at få historier fortalt nøjagtigt som i selv vil have det. "Kommunistisk undertrykkelse" er ikke lig ikke at få sin vilje i alt og alting hele tiden 24/7, at andre end CEPOS bliver spurgt om samfundsforhold, eller at DR giver andre end jer selv lidt taletid. Drop offermentaliteten, spring ud af jeres safe spaces og forstå at frihed ikke bare handler om andre skal respektere jeres frihed.

Anina Weber, Eva Schwanenflügel, Lars Løfgren, Simon Eberle, Lisbeth Glud, P.G. Olsen, Werner Gass, David Zennaro, Thomas Andersen, Niels Jacobs, Elisabeth Andersen, Ole Svendsen, Ole Frank, Mohammed Mroue, Malan Helge, Ete Forchhammer , peter juhl petersen, Sven Elming, Thomas Tanghus, Jeppe Lindholm, Susanne Kaspersen og søren ploug anbefalede denne kommentar
Gert Hansen

Det vidner vel om en overfladisk kultur, hvor journalister i stedet for at foretage lidt research, kigger på Svend Brinkmanns facebook, eller Naser Kaders twitter for at skrabe en historie sammen.

Eva Schwanenflügel, Bjørn Pedersen, David Zennaro, Anker Heegaard, Ole Svendsen, Lasse Nielsen, John Damm Sørensen, Henriette Bøhne, Marianne Stockmarr, Susanne Kaspersen, Torben Bruhn Andersen og Michael Rasmussen anbefalede denne kommentar
Jeppe Lindholm

Spaser Khader. Kunne man næsten få lyst til at skrive.

Lotte Jørgensen

I min barndom gik vi turen ned til Odense havn for at vifte med flag når kongeskibet var i byen. Jeg er ikke sikker på jeg vil kalde det for Nordkoreanske tilstande.

Eva Schwanenflügel, Per Klüver, Lisbeth Glud, Inger Jensen, Elisabeth Andersen, Arne Lund, Ole Svendsen, Ole Frank, Ete Forchhammer , Ejvind Larsen, Lasse Nielsen, Marianne Stockmarr, Jeppe Lindholm, Ulla Nielsen og Nette Skov anbefalede denne kommentar
Jens Nielsen

Men sådan er det jo hver gang blå blok ikke har magten. Skingre hysteriske historier dag ud og dag ind.
Tag blot et kig på Berlingske, samme dag regeringsmagten i DK skiftede sidste sommer slog Berlingske den skingre tone an. Ikke at Berlingske ikke i forvejen havde nogle aparte vinklinger på historier, men den har lige fået et par gear mere. Hvorfor er der for øvrigt nogen der tillægger Naser Khaders udsagn nogen form for sandhedsværdi? Manden er jo en charlatan, der gang på gang er taget i plat og plagiat.
Hvis de danske vælgere blot gad at bruge lidt tid på rent faktisk at sætte sig ind i politik ville de fleste borgerlige partier være under spærregrænsen.

Anina Weber, Eva Schwanenflügel, Erik Winberg, Nike Forsander Lorentsen, Lisbeth Glud, P.G. Olsen, Werner Gass, Inger Jensen, David Zennaro, Erik Vestergaard, Elisabeth Andersen, Estermarie Mandelquist, Ole Svendsen, Bjarne Bisgaard Jensen, Liselotte Paulsen, Ole Frank, Malan Helge, Kristian Spangsbo, Ejvind Larsen, Lasse Nielsen, peter juhl petersen, Birte Pedersen, Marianne Stockmarr, Kim Houmøller, Jeppe Lindholm, Susanne Kaspersen og Nette Skov anbefalede denne kommentar
Dorte Sørensen

Hørte et indslag i P1-morgen, hvor de havde talt med folk fra skolen og Ålborgs skolevæsen. Skolelederen kunne fortælle at der ingen forældre klager havde været samt at det var børnenes og deres læreres ideer. Den børnehaveklasse der havde MF på besøg havde sunget ved flere plejehjem og ville gerne synge for MF også.
Det er dog hysterisk at det skal gøres til Nordkorea.

Hvorfor var der så ikke stor ballade da Fogh Rasmussen og senere Løkke Rasmussen også besøgte skoler og blev filmet sammen med børene. Er de borgerlige bare misundeligt over børnenes modtagelse af MF. Hun var da på hjemmebane og familierne kendte måske hende og familien.

Anina Weber, Eva Schwanenflügel, Nike Forsander Lorentsen, Lisbeth Glud, Inger Jensen, David Zennaro, Niels Jacobs, Erik Vestergaard, Elisabeth Andersen, Arne Lund, Estermarie Mandelquist, Ole Svendsen, Bjarne Bisgaard Jensen, Liselotte Paulsen, Jørgen Tryggestad, Malan Helge, Lone Hansen, Ejvind Larsen, Lasse Nielsen, Lillian Larsen, Birte Pedersen, Marianne Stockmarr, peter juhl petersen, ingemaje lange, Jeppe Lindholm, Kim Folke Knudsen, Susanne Kaspersen, Torben Bruhn Andersen, Nette Skov og Helle Walther anbefalede denne kommentar
Helle Walther

Det er de sure rønnebær der gnaver, den lille grønne orm, det er ikke første gang , de borgerlige partier V og K siger sådan.
De der laver et stort nummer ud af det intermezzo, er jo helt ude i hampen, små elever flagrer og synger, for det er da spændende, landets statsminister kommer på besøg, husker da vi også fejrede det, når byens borgmester kom.
Og hun er jo landets bedste statsminister, vi har ikke andre. Som jeg er verdens bedste mor, ja min søn har sågu kun den samme. Khader er latterlig her, det samme er de andre blå politikere som siger ordet DDR eller Nordkorea, Misundelsens åg kan være tungt at bære.

Anina Weber, Eva Schwanenflügel, Nike Forsander Lorentsen, Lisbeth Glud, P.G. Olsen, Werner Gass, Elisabeth Andersen, Ole Svendsen, Malan Helge, Kristian Spangsbo, Lasse Nielsen, Lillian Larsen, Birte Pedersen, Marianne Stockmarr, peter juhl petersen, René Hansen, Jeppe Lindholm, Kim Folke Knudsen, Susanne Kaspersen, Torben Bruhn Andersen, Bergur P Dam, Jens Ole Mortensen, Henning Kjær og Nette Skov anbefalede denne kommentar
Jens Ole Mortensen

Mon ikke den gennemsnitlige seer er klogere, end Jarlov og Khader anser dem for at være.

Man kunne endda sige - Mon ikke den gennemsnitlige seer er´klogere end Jarlov og Khadar. Den gennemsnitlige seere kan godt se at udsigten til en regering, der iflg, nogle meningsmålinger, ville kunne danne flertal bestående af partier til venstre for de Radikale. Får partier i oppositionen til at panikke. Men jo mere de spræller des dybere glider de ned i kviksandet. Hvad tror de de får ud af at opføre sig som populistiske protestpartier under en coronakrise.

Anina Weber, Eva Schwanenflügel, Nike Forsander Lorentsen, Lisbeth Glud, Werner Gass, Helle Walther, Elisabeth Andersen, Ole Svendsen, Malan Helge, Lasse Nielsen, Marianne Stockmarr, Jeppe Lindholm og Susanne Kaspersen anbefalede denne kommentar
Jeppe Lindholm

Hmmm, en shitstorm er bedre ind ingen storm. Og omtale er omtale. Og vi hænger os ofte i overskrifter. Helt i tråd med Donald Trumps præsident strategi. Eller vores egen kendise Fie Laursen som lige nu ridder den af i fornyet berømmelse og opmærksomhed.

Og nu Naser Khader med sit Nord Korea. Ak ja. Som om der ikke var andet at tage sig af. Men åbenbart ikke.

Sådan er det jo med det her nye fucking morderne shit New Speech.

Og helt ærlig. Skulle de små indskolingsbørn ikke have lov til at hilse med Dannebrog på Danmarks statsminister når denne kommer forbi klasseværelset? Det er da ellers lige i øjet på Dansk Folkeparti med Dannebrog og det hele.

Lidt ussel og uværdig at en dansk politiker at opføre sig sådan. Og så er han ovenikøbet en ordentlig konservativ.

Anina Weber, Eva Schwanenflügel, Lisbeth Glud, Bjørn Pedersen, Inger Jensen, Helle Walther, Niels Jacobs, Elisabeth Andersen, Estermarie Mandelquist, Ole Svendsen, Jens Ole Mortensen, Lasse Nielsen, Lillian Larsen, Marianne Stockmarr, peter juhl petersen og Susanne Kaspersen anbefalede denne kommentar
Kim Folke Knudsen

Det er udtryk for proportionsforvrængning og manglende dømmekraft, at sammenligne Mette Frederiksens besøg ved en skole med Nord Korea.

Det er faktisk en personlig fornærmelse af vores folkevalgte Statsminister Mette Frederiksen.

Det er en fornærmelse overfor skolen, dens personale og børnene - at gøre deres oprigtige glæde over igen at være sammen til et propaganda nummer for Statsministeren.

Det er at gøre grin med de uhyggelige forhold der er i Nord Korea for befolkningen, at drage denne tåbelige sammenligning mellem to begivenheder, som intet har med hinanden at gøre.

Jeg synes at fornemme rastløse borgerlige politikere der efter valgnederlaget i år 2019 prøver at blæse enhver lille sag op i 10 kilometers højde i fraværet af egen evne til stille nye forslag og ideer til lovgivning.

Er der ikke en fortryd tast på Twitter, inden det går helt galt for de herrer borgerlige politikere ?

Anina Weber, Eva Schwanenflügel, Elisabeth Andersen, Nike Forsander Lorentsen, Lisbeth Glud, Inger Jensen, Helle Walther, Niels Jacobs, Kim Houmøller, Ole Svendsen, Bjarne Bisgaard Jensen, Jens Ole Mortensen, Liselotte Paulsen, Lasse Nielsen, Nette Skov, Birte Pedersen, Marianne Stockmarr, peter juhl petersen og Jeppe Lindholm anbefalede denne kommentar
Jeppe Lindholm

Mette Frederiksen og resten af rød blok står lige nu til vilde 60,2% i ny meningsmåling hos Voxmeter. Blå blok tørres af med 37,2%. Et velfortjent forspring på 23%.

Twit du bare videre Khader. Så sender du rød blok mod 70% i den næste meningsmåling. Så hold dig endelig ikke tilbage. Ha ha ha

Anina Weber, Eva Schwanenflügel, Lisbeth Glud, Helle Walther, Niels Jacobs, Ole Svendsen, Estermarie Mandelquist, Jens Ole Mortensen, Liselotte Paulsen, Kim Houmøller, Malan Helge, Lasse Nielsen, Nette Skov, Birte Pedersen og Marianne Stockmarr anbefalede denne kommentar
Jeppe Lindholm

Efter en journalist hos DR ikke gad hilse på Søren Espersen (Ham fra DF hvis du skulle være i tvivl) er DR skåret ned til det halve.

Det er vist en hel del lighed med Nord Korea, hvis der endelig skal drages parraller.

Eller hvad med den blå kulturkanon blå blok trak ned om ørerne på hele folkeskolen. Det stinker da langt væk af Nord Korea.

Hvis det nu skal være.

Anina Weber, Eva Schwanenflügel, Erik Winberg, P.G. Olsen, Werner Gass, Elisabeth Andersen, Ole Svendsen, Estermarie Mandelquist, Liselotte Paulsen, Jørgen Tryggestad, Malan Helge, Lone Hansen, Kristian Spangsbo, Christel Gruner-Olesen, Lasse Nielsen, Lillian Larsen, Henning Kjær, Birte Pedersen, Marianne Stockmarr og irandi.p@citypressekontor.dk Pedersen anbefalede denne kommentar
Jeppe Lindholm

Eller hvad med blå bloks årelange hetz, forfølgelse og stigmatisering af syge og ledige medborgere.

- Det er da vist helt i overensstemmelse med Nord Koreanske standarter.

Anina Weber, Eva Schwanenflügel, Gurli Liisborg, Erik Winberg, Lars Løfgren, Bjørn Pedersen, Kim Houmøller, Elisabeth Andersen, Ole Svendsen, Estermarie Mandelquist, Mohammed Mroue, Malan Helge, Birte Pedersen og Marianne Stockmarr anbefalede denne kommentar
peter juhl petersen

Jammen den slags tweets bliver jo altid breaking news i BT. Det er jo en del af deres dna. Så snart en borgerlig politiker har et eller andet ærinde eller synspunkt,-uanset vægtighed og lødighed, så bliver det ikke bare omgående formidlet videre som dagens kioskbasker,men også behørigt hjulpet på vej med dertil passende kommentarer fra en nidkær og noget storskrydende journaliststand fra pamfletten. På sigt har avisen absolut stof i sig til at blive Danmarks svar på Fox News

Anina Weber, Eva Schwanenflügel, Estermarie Mandelquist, Kristian Spangsbo, Lasse Nielsen, Jeppe Lindholm, Nette Skov og Marianne Stockmarr anbefalede denne kommentar
Flemming Olsen

Jeg er nu ikke så bekymret for vort demokrati og vore børn, men mere for Fru Frederiksen, og det bør hun vist også selv være. Den slags giver bagslag, for i Danmark er ingen den bedste noget-som-helst mere end 10 minutter. Det har Bjarne Riis, prinsesse Alexandra, Thulesen Dahl, Ghita Nørby og mange andre måtte sande. Og Gud ske lov for det!

Tit har Naser, rigtig gode og velbegrundede vinkler. Andre gange går han efter damen, istedet for bolden.

Jørgen Lejf Hansen

Nu må vi jo huske at “ den lille svindler “ også kunne kunsten. Enda i en valgkamp.
https://www.tv2fyn.dk/valg/valgkampens-varmeste-modtagelse-lokke-hyldet-...

Anina Weber, Eva Schwanenflügel, Lisbeth Glud, Bjørn Pedersen, Helle Walther og Estermarie Mandelquist anbefalede denne kommentar
Jørgen Mathiasen

@peter juhl petersen skrev
»På sigt har avisen [BT] absolut stof i sig til at blive Danmarks svar på Fox News«.

Da Thorning-Schmidt var statsminister optrådte avisen i rollen som folkedomstol - den har tydeligvis sit forbillede i højreorienterede tabloid-aviser, som man kender fra Bild Zeitung og adskillige britiske aviser. Det er nogle af de største forhindringer for enhver oplysning og ethvert fremskridt i vores type af samfund.

Selvfølgelig er Frederiksens medvind utålelig for det borgerlige DK. Det bliver kun skærpet af den forskel, at Thorning-Schmidt kun behøvede det politiske gyroskop, men Frederiksen har indrettet hele sin regering efter, at alle ministre har et kompas - et socialdemokratisk. Det klæder dem.

Anina Weber, Jeppe Lindholm, Eva Schwanenflügel, Elisabeth Andersen, Nike Forsander Lorentsen, Lisbeth Glud, Inger Jensen, Jens Ole Mortensen og Helle Walther anbefalede denne kommentar
Erik Jensen

Højrefløjen har det svært, og enhver omtale er som bekendt bedre end ingen omtale. Derfor flyder det for øjeblikket med absurde liberale forsøg på benspænd.

Nasser Khader er ikke den skarpeste kniv i skuffen, men selvfølgelig vil han da tude med de ulve han er blandt, og selvfølgelig vinder det genklang hos nogle i koblet.

Højrefløjen står tilsyneladende sammen om at sprede snavs og råbe buuuh..., nu hvor de sidder på sidelinjen. Vi husker imidlertid deres mangel på sammenspil og overblik. da de var på banen.

Anina Weber, Jeppe Lindholm, Eva Schwanenflügel, Elisabeth Andersen, Lisbeth Glud, Jane Doe og Jens Ole Mortensen anbefalede denne kommentar

Hvor fedt at bo i et land, hvor der er politisk overskud til at bekymre sig om noget så latterligt !!
Hurra for Danmark

Inger Jensen

Rigtigt, Dan D.! Hvis der ikke er større problemer i Danmark, er vi godt kørende. Det kan dog godt være bekymrende, at nogle vælgere kun læser overskrifter i visse dagblade (og ulødige blogs) og danner deres holdninger ud fra det. De dagblade, der sælger sig på overskrifter, har for det meste ikke meget substans. Nogle gange tror jeg også, at det gælder visse politikere. I dette tilfælde kunne man også mistænke politikeren for at forsøge at aflede opmærksomheden fra en landsretssag. Alle kneb gælder.

Anina Weber, Eva Schwanenflügel, Elisabeth Andersen, Lisbeth Glud og Jane Doe anbefalede denne kommentar
Werner Gass

Hvem f... tager BT alvorligt?

Chris Ru Brix

Naser Khader laver en Donald Trump for at aflede opmærksomheden fra at han står anklaget i retten, og B.T hopper på den.

Anina Weber, Eva Schwanenflügel, Elisabeth Andersen, Jørgen Lejf Hansen og Bjørn Pedersen anbefalede denne kommentar
Chris Ru Brix

Med andre ord bruger han sin ytringsfrihed for at aflede fra at han står anklaget for at have misbrugt sin ytringsfrihed.

Bjørn Pedersen

@Chris Ru Brix
Jeg er enig i det første du skriver, men han har ikke "misbrugt" sin ytringsfrihed, og er heller ikke anklaget derfor. Dette er en civil sag, ikke en kriminel retssag, eller med andre ord, det er ikke den danske stat der anklager Khader og hans venner for at have brudt loven, men Sherin Khankan og hendes venner.

Khader og kompagni har ret til at ytre løgne om andre borgere. Men disse andre borgere har også ret til at trække ham i retten for at lyve om dem. Ytringsfriheden er ikke blevet mis-brugt, den er blevet brugt. Der er bare nogle mennesker der glemmer at frihed også medfører at man tager ansvar for sine frie handlinger og ord.

Anina Weber, Eva Schwanenflügel, Rene Bolvig, Lisbeth Glud og Chris Ru Brix anbefalede denne kommentar
Chris Ru Brix

Jeg må give trolden Naser Khader UG med kryds og slange for perfekt udført trolling.

Jeppe Lindholm

Husk endelig at se "Space Force". En amerikansk kommedie serie, hvor et fortvivlet amerikansk militær forsøger at følge med i ordrene givet af en inkompetent præsident gennem dennes twitter konto. Hurtig og effektiv kommando vej.

Selvfølgelig ingen paralleller til den virkelige verden ;-)

Ulla Blok Kristensen

Ikke kun BT men også JP havde historien og fulgte op med interview m skoleleder m fl.
Det skal nok afholde kommende skoler/ institutioner, medarbejdere m fl fra at sige ja til noget som helst !!
Skræmmende hvor mange hadske og konspirations teoretiske kommentarer, der er fulgt i kølvandet på de sociale medier !!

Eva Schwanenflügel

Såfremt de tre musketerer, (Khader, Henriksen og Knuth), bliver dømt for injurier mod Exit-cirklen og Sherin Khankan i Landsretten, kan det være, Nye Borgerlige må udvide deres hjemmeside med indsamling af penge til avisannoncer til fordel for Støjberg ;-)

https://www.dr.dk/nyheder/politik/nye-borgerlige-opretter-hjemmeside-til...

Anina Weber, Ete Forchhammer , Jeppe Lindholm og Ulla Blok Kristensen anbefalede denne kommentar
Jeppe Lindholm

Ja. Det ser ud til at Nye Borgerlige tror sagen om Støjberg er en popularitetskampagne og ikke et spørgsmål om lovbrud og ministeransvar. Måske højesteret frem over skal køre lige som melodi gran prix med seer SMS stemmer.

Ete Forchhammer og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar