Folk

FOLK

Hvad bruger Claus Hjort Frederiksen tiden på? Ikke folketingsarbejdet, men derimod at gå tur med hundene
Hvad bruger Claus Hjort Frederiksen tiden på? Ikke folketingsarbejdet, men derimod at gå tur med hundene

Sigrid Nygaard

3. juni 2020

Passiv-Claus

Det er ikke meget, de 6.405 vælgere, der ved folketingsvalget i 2019 stemte personligt på Claus Hjort Frederiksen (V), får ud af deres kryds. I indeværende folketingssamling har den tidligere beskæftigelses-, finans- og forsvarsminister stillet 0 spørgsmål og holdt 0 taler i Folketinget.

Fraværs-Claus

Foreløbig har Folketinget ifølge ft.dk været gennem 331 afstemninger i indeværende samling. I hvor mange er Hjorten monstro registreret som fraværende? Hele 321 gange! Kun ti gange har han trykket på afstemningsknappen foran sin plads i salen: otte gange imod og to gange for.

Hunde-Claus

Hvad bruger Hjorten så tiden på? Ifølge Facebook i april nyttige ting i en coronatid: »Står op. Læser aviser. Ser tv. Går med hundene. Spiser frokost. Går med hundene. Køber ind til aftensmad. Så aftensmad. Ser tv. Går på havnen med hundene. Og så er den dag gået.«

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Thomas Tanghus
  • David Zennaro
  • Poul Anker Sørensen
  • Oluf Husted
Thomas Tanghus, David Zennaro, Poul Anker Sørensen og Oluf Husted anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu