Folk

FOLK

Hvad bruger Claus Hjort Frederiksen tiden på? Ikke folketingsarbejdet, men derimod at gå tur med hundene
Hvad bruger Claus Hjort Frederiksen tiden på? Ikke folketingsarbejdet, men derimod at gå tur med hundene
Debat
3. juni 2020

Passiv-Claus

Det er ikke meget, de 6.405 vælgere, der ved folketingsvalget i 2019 stemte personligt på Claus Hjort Frederiksen (V), får ud af deres kryds. I indeværende folketingssamling har den tidligere beskæftigelses-, finans- og forsvarsminister stillet 0 spørgsmål og holdt 0 taler i Folketinget.

Fraværs-Claus

Foreløbig har Folketinget ifølge ft.dk været gennem 331 afstemninger i indeværende samling. I hvor mange er Hjorten monstro registreret som fraværende? Hele 321 gange! Kun ti gange har han trykket på afstemningsknappen foran sin plads i salen: otte gange imod og to gange for.

Hunde-Claus

Hvad bruger Hjorten så tiden på? Ifølge Facebook i april nyttige ting i en coronatid: »Står op. Læser aviser. Ser tv. Går med hundene. Spiser frokost. Går med hundene. Køber ind til aftensmad. Så aftensmad. Ser tv. Går på havnen med hundene. Og så er den dag gået.«

Klub-Claus

Så var der mere spring i Hjorten i gamle dage, som da han i juni 2017 brugte Forsvarsministeriet til et møde for en privat erhvervsklub med Inger Støjberg som indbudt gæstetaler. Det kom frem i Instrukskommissionen, og nu skal indenrigsministeren svare på, om den slags er tilladt.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her