Folk

FOLK

Folk, der kommer på bedre tanker, fortjener ikke hån, spot og latterliggørelse
Debat
4. juni 2020

Kåre Bluitgen

Det er for længe siden, der sidst blev udgivet Muhammed-tegninger, mener den fremturende forfatter. Nu udsender han på eget forlag en billedkoran for børn. Vil et fravær af stærke reaktioner fortælle os, at verden er blevet klogere?

George W. Bush

I al fald er USA’s 43. præsident blevet klogere. I sin embedstid forholdt han sig tavs om politivold mod sorte. Nu fordømmer han »den brutale kvælning« af George Floyd og maner USA til selvransagelse af sine »tragiske brister«.

Anders Tegnell

Folk, der kommer på bedre tanker, fortjener ikke hån, spot og latterliggørelse, men ros og anerkendelse. Sveriges statsepidemiolog fortryder nu den linje, han lagde mod corona. »For mange er døde,« erkender han.

Nicolas Maduro

Klogere er man også blevet i Venezuela, hvor præsidenten her og oppositionsleder Juan Guaidó for en stund har opgivet et uforsonligt fjendskab og nu samarbejder om at rejse penge til landets indsats mod COVID-19.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her