Folk

FOLK

Den tidligere landsholdsspiller Nicki Bille skal fremover spille i Sjællandsserien
Debat
20. juni 2020

Nicki Bille I

Den tidligere landsholdsspiller skal fremover spille i Sjællandsserien. Det er nordvestklubben VB 1968, som har taget Bille til sig, og holdet råder allerede over andre tidligere superligaspillere som Quincy Antipas og Martin Albrechtsen.

Nicki Bille II

Apropos Nicki Bille så siger han følgende i en aktuel TV 2-dokumentar: »Nogle tror, at min veninde skød mig i jalousi. Og andre mener, det var en narkogæld. Det er helt vanvittigt. Og forkert. Det var et uheld.«

Jan Marsalek

Det tyske betalingskortfirma Wirecard har ifølge finans.dk ikke fået sit årsregnskab godkendt af revisoren. Det skyldes, at 14,2 milliarder kroner angiveligt er forsvundet. Driftsdirektøren Jan Marsalek er nu suspenderet.

Hekse

Lørdag – få dage før sankthans – åbner Museum of Witch Hunt i Ribe. Museet fortæller om, hvordan frygten for hekse førte til, at et stort antal kvinder blev brændt på bålet. Det er Danmarks første museum om trolddom.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her