Folk

FOLK

23. juni 2020

Cervantes

Forfatteren til verdens første moderne roman, Don Quijote, har fået vandaliseret en statue i Californien. Bastardo har graffitiaktivister sprayet på den – mon de ved, at Cervantes i fem år måtte trælle som slave for mauriske pirater?

Trump

Kun 6.200 dukkede ifølge brandvæsenet op til det ’massestævne’ i Oklahoma, hvormed Trump i weekenden skød sin valgkamp i gang. Trods fremmødefloppet trøstede han sig på Twitter: ’Det tavse flertal er stærkere end nogensinde’.

TikTok-trolls

»1 million« havde ifølge Trump kæmpet om de 19.000 pladser i Tulsa. Med i kampen var også unge antitrumpister, som på det sociale medie TikTok praler af at have booket falske reservationer – i den hensigt at glimre ved deres fravær.

Brad Parscale

Trumps kampagneleder kan ifølge mediespekulationer forvente fyring. Hans egen forklaring på det undervældende publikum er ægte trumpsk: Skylden bærer de fake news-medier, der overdrev faren for COVID-19-smitte og voldsoptøjer.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
  • Oluf Husted
  • Eva Schwanenflügel
David Zennaro, Oluf Husted og Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu