Folk

FOLK

Tiden er woke, men flere hænger fast i den gamle verden. Dog ikke rollespilsfirmaet bag Dungeons & Dragons, som varsler et opgør med onde orker
26. juni 2020

Den gamle verden I

Uffe Elbæk mener, at det brune Danmark har fået en »100 procent autentisk stemme« i løsgængeren Sikandar Siddique, som på Folketingets talerstol holdt et minuts stilhed for racismeofre. Men den slags har en hvid mand ikke ret til at definere. Det kaldes herskerteknik.

Den gamle verden II

Frisko Flødeis er ikke en fis bedre. De opfører sig herskeragtigt og kolonialt, når de langer Kæmpe Eskimoer over disken til sommersvedende folk. Grønlænderne forkastede udtrykket eskimo for 43 år siden, og det er OK boomer-agtigt ikke at ændre navn til Kæmpe Inuit.

Den gamle verden III

Kim Kardashian har også fucket up. Med et opslag på Instagram af sig selv i korset beviser hun, at hun også er en del af den gamle verden og en tid, hvor kvinder besvimede og ikke kunne bøje sig ned, fordi de blev tvunget i et stramt hylster, som ommøblerede deres organer.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu